Visitors Centre
       
     
EH bench seats s.jpeg
       
     
EH visitors centre s.jpeg
       
     
EH main room s.jpg
       
     
EH behave light s.jpg
       
     
EH coat hanger s.jpg
       
     
EM EH bikeHub s.jpg
       
     
EM EH ext s.jpg
       
     
EM EH ext cu s.jpg
       
     
Visitors Centre
       
     
Visitors Centre

Repurposed building to house the Eco Matters Visitors Centre, including; workshop space, retail space, meeting rooms and offices. Alterations and renovations were done using recycled materials and environmentally friendly products. Designed & Project Managed by Jane Ingle

EH bench seats s.jpeg
       
     
EH visitors centre s.jpeg
       
     
EH main room s.jpg
       
     
EH behave light s.jpg
       
     
EH coat hanger s.jpg
       
     
EM EH bikeHub s.jpg
       
     
EM EH ext s.jpg
       
     
EM EH ext cu s.jpg